Panouri solare Constanta

Despre noi

 

Firma noastra se face remarcata prin calitatea deosebita a produselor comercializate, fiind formata din oameni cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor de orice tip: solare, de incalzire, sanitare, electrice, cu o solida pregatire profesionala, experimentata si motivata de realizarile obtinute si perspectivele existente, urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor privind serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Firma isi desfasoara activitatea in Constanta, Cumpana, Eforie, Tuzla, Techirghiol, Costinesti, Mangalia, Tulcea, in mod deosebit in domeniul casnic si industrial, putand sa  ofere solutii complete. Ne dorim ca, prin produsele noastre, sa imbunatatim calitatea aerului, apei si solului prin reducerea gradului de poluare prin instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza  energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, incurajand utilizarea sistemelor care folosesc surse de energie regenerabila, nepoluanta.

          Firma noastra are ca principal obiect de activitate comercializarea si instalarea de sisteme solare cu o bogata experienta pe piata din tara noastra. Ofera consultatii tehnice de dimensionare a instalatiilor solare pentru producerea de apa calda menajera, instalatii solare pentru apa calda si aport la caldura, panouri solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, boilere solare mono si bivalente, boiler in boiler, puffere, stocatoare de caldura, vase de expansiune, automatizare solar, automatizari termice, echipamente de automatizare si control, armaturi, accesorii, teava flexibila de inox izolata, teava de inox flexibila neizolata, chillere, ventiloconvectoare. Panouri fotovoltaice,  Instalatii electrice, aer conditionat Daikin.   Astfel speram ca soluţiile oferite de noi va vor fi de un real folos pentru ajutorul si confortul dumneavoastra.

          Comercializam si instalam sisteme complete pentru APA CALDA MENAJERA prin programul " CASA VERDE "

          Comercializam instalatii solare si componente ,, EN-GROS’’ si ,,EN–DETAILS’’.

            Prin acest site incercam sa va facem cunoscute cele mai noi echipamente termice,sisteme profesionale de incalzire termica, radiatoare, pompe de circulaţie, boilere, vase de expansiune, tevi, fitinguri, echipamente de automatizare si control, armaturi, accesorii, panouri solare, si speram ca soluţiile oferite de noi va vor fi de un real folos pentru confortul dumneavoastra. In speranta ca oferta noastra va fi oportuna, va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promptitudinea noastra.

COMERCIALIZAM SI INSTALAM SISTEME  PRIN PROGRAMUL ,,CASA VERDE''

Incepand cu data de 1iulie2010, Programul privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, denumit popular Programul ,,Casa Verde'' a devenit operational, iar persoanele fizice isi pot depune dosarele de finantare nerambursibila la agentiile judetene de mediu din localitatile unde domiciliaza.

Scopul acestui Program este imbunatatirea calitatii aerului, apei si solului prin reducerea gradului de poluare cauzata de arderea lemnului si a combustibililor fosili utilizati pentru producerea energiei termice folosite pentru incalzire si obtinerea de apa calda menajera.

Persoanele fizice, interesate sa aplice in cadrul Programului, pot consulta ghidul de finantare, publicat de Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 409/18.06.2010 si disponibil pe pagina web a Administratiei Fondului pentru Mediu (http://www.afm.ro/program casa verde.php)

Singurele informatii oficiale privind modul de derulare a acestui Program sunt cele transmise de mass-media sub forma de comunicate de presa din partea Ministeriului Mediului si Padurilor si Administratiei Fondului pentru Mediu, precum si cele publicate pe paginile web www.mmediu.ro si www.afm.ro

Referitor la ţara noastră, este de arătat că, dintre sursele de energie regenerabile, energia solară ar putea fi studiată si folosita cu scopul producerii de energie termică pentru prepararea apei calde de consum si energie electrica pentru consumul propriu. Astfel, omenirea ar trebuii să se limiteze la resursele pe care le pune la dispoziţie planeta noastră si sa reduca la minim impactul asupra mediului inconjurator. Situatia se va inrautatii prin poluarea continua a mediului inconjurator, cauzata in principal de emisiile de gaze, care ajung in atmosfera prin arderea de combustibili fosili. Cresterea semnificativa a catastrofelor naturale si aparitia fenomenelor meteorologice neobisnuite, cum ar fi de exemplu veri neobisnuit de calde, ierni blande, uragane, ploi abundente, etc, ne dau de inteles un singur lucru: trebuie sa luam masuri urgent. Cel mai important este utilizarea de surse energetice alternative.

Iti multumesc pentru vizita!