Panouri solare Constanta

Sunjoy

 

PRETURI PROMOTIONALE 

LA FIECARE COMANDA SE APLICA UN DISCOUNT IN FUNCTIE DE PREFERINTELE CLIENTULUI

Panourile radiante Sunjoy emit caldura prin radiatii. Radiatia infrarosie dirijata in cea mai mare parte de sus in jos, va incalzi podeaua, coeficientul de absorbtie al obiectelor din incapere fiind crescut. Toate suprafetele incalzite vor emite la randul lor  temperatura primita. Aceasta contribuie la incalzirea aerului prin convectie, iar pierderile de caldura luate in consideratie raman mult inferioare celor obtinute cu un alt mod de incalzire. Elementele de incalzire cu raze infrarosii incalzesc podeaua, peretii, obiectele etc. In acest mod se obtine o temperatura optima, confortabila in incapere, fara a fi nevoie de a incalzi mai intai aerul din aceasta. 

AVANTAJE

- sunt ecologice, fara praf, zgomot sau vibratii

- nu usuca aerul, nu produce gaze

- montaj usor si rapid, nu necesita proiect, autorizatii, fara santier, fara mizerie

- fara revizii, piese de schimb, intretinere, filtre, etc.


Tip panou

Putere

Dimensiuni panou

Marimea camerei

    Pret Euro fara      TVA

SR4

435 W

600x600x20 mm

camere de 0-6 mp,

h=2,5 m

 332 euro

SR5

578 W

600x900x20 mm

camere de 6-10 mp,

 h=2,5 m

 368 euro

SR7

735 W

600x1200x20 mm

camere de 10-14 mp,

h=2,5 m

 440 euro

SR8

866 W

600x1500x20 mm

camere de 14-18 mp,

h=2,5 m

 521 euro

SR9 (SR8D)

950 W

600x1500x20 mm

camere de 18-22 mp,

 h=2,5 m

 557 euro

 

Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante Panouri Radiante

 

NOU !  Panouri SUNJOY pentru incaperi cu inaltime mai mare de 3 metri. Destinate halelor industriale, depozite, spatii expozitionale, sali de sport, biserici, spatii cu inaltimi cuprinse intre 3 si 8 metri.

SR 20   - 2000W   300 x 1200 x 40     pentru 100 - 120 mc     ( h = 3,5 m )                                   446 euro/buc

SR 25   - 2500W   300 x 1200 x 40     pentru 150 - 180 mc      ( h = 3,5 m )                                  506 euro/buc

Termostat SUNJOY profesional cu telecomanda                                                                        75 euro/buc

 La aceste preturi se adauga TVA.

TERMOSTATE

TERMOSTAT digital neprogramabil, pe cablu                       20 euro/buc

TERMOSTAT digital programabil, pe cablu                           30 euro/buc

TERMOSTAT digital programabil, tip telecomanda              75 euro/buc

La aceste preturi se adauga TVA.

Fiecare panou radiant are propriul termostat. Acesta este  inteligent, usor de programat si se seteaza de catre utilizator la temperatura dorita. El are rolul de a comanda pornirea sau oprirea panoului radiant. De preferat ca termostatul sa nu se opreasca niciodata, singurele modificari fiind ajustarea temperaturii la diferite ore dorite in locuinta sau biroul Dvs, asigurand CONFORT si ECONOMIE.

TERMOSTATUL  DE CAMERA  DIGITAL   - programabil/neprogramabil

Termostatul de camera comanda aparatul de incalzire astfel incat temperatura ambientala sa fie mentinuta constanta la valoarea dorita de dvs. Toate acestea asigura confort in locuinta dvs, precum si economie la cheltuielile de energie. Termostatul se va monta pe perete. Este foarte important sa-i gasiti locul potrivit in incapere. Temperatura pe care o sesizeaza va sta la baza deciziilor pe care termostatul le va lua. Va lucra bine daca temperatura sesizata de el va fi una reala si nu una influentata de o sursa de caldura sau de frig, cum ar fi un televizor, frigider, veioza, fereastra, usa intrare. Inaltimea optima este de 1,5 m de podea, in zona de circulatie naturala a aerului. In scopul economisirii bateriilor, releul termostatului ambiental de camera este de tip bistabil, el consuma curent numai la cuplarea dintr-o pozitie intr-alta.

TERMOSTATUL DE CAMERA DIGITAL, PROGRAMABIL, CU RADIOFRECVENTA

 Este foarte inteligent si usor de programat, adecvat pentru comanda unui panou radiant de incalzire. Termostatul poate fi programat pe o saptamana astfel incat panoul de incalzire sa realizeze diferite valori dorite de temperatura la diferite ore dorite in locuinta sau biroul dvs, asigurand CONFORT si ECONOMIE. Programul se repeta ciclic in mod automat. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite, alese de dvs. Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile. Termostatul este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la panoul de incalzire, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului. Receptorul este un modul fix ce se afla in legatura directa cu panoul de incalzire. Receptorul primeste semnale de la termostat si comanda pornirea sau oprirea panoului de incalzire prin cablul electric conectat intre receptor si panou. Termostatul este mobil, din acest fapt rezulta si cateva avantaje, si anume:

-nu necesita pozarea unui cablu electric

-permite gasirea locului optim de amplasare al termostatului prin incercari succesive

-raza mare de actiune (aproximativ 30 metri)

Termostatul poate fi folosit in suportul lui su montat pe perete.

Pentru a economisii energia bateriilor si a prelungi durata lor de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi periodice.

ATENTIE !

Recomandarea panoului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie. Pentru o buna eficienta si functionare a panoului radiant, trebuie discutat in prealabil despre o dimensionare corecta a spatiului ce urmeaza a fi  incalzit, tinand cont de pierderile de caldura ce pot apare ulterior ( ferestre, usi, pereti exteriori, podea ).

Diferente SUNJOY - PRIMA:.

1. Termen de garantie: SUNJOY - 10 ani garantie, PRIMA - 5 ani garantie
2. Durata medie de viata: SUNJOY - 25 ani, PRIMA 20 ani
3. Termizolatie pe fata dorsala: SUNJOY da, PRIMA da
4. Efect terapeutic: SUNJOY da, PRIMA nu
5. Randament: SUNJOY 98 %, PRIMA 95%
6. Efect anti bacterian:, antipraf, antifum: SUNJOY da, PRIMA nu
7. Tehnologie: SUNJOY - tehnologie revolutionara TURMALINA, PRIMA - fibra de carbon
8. Efect dezodorizant: SUNJOY da, PRIMA nu
9. Tara de fabricatie: SUNJOY - Korea de Sud, PRIMA - FIRMA GERMANA la o fabrica din China
10. Montaj: SUNJOY foarte simplu, PRIMA, foarte simplu pe perete sau tavan.