Panouri solare Constanta

Boiler in boiler

 

 PRETURI PROMOTIONALE !!!

Boilerele Tanc in Tanc se utilizeaza pentru producere si acumulare de ACM si agent termic necesar sistemului de incalzire. Datorita numarului variat de optiuni pentru conectare si utilizare a sistemelor de control adecvate, se recomanda la sistemele de incalzire si producere ACM mixte(cazan si colector solar). Poate fi racordat la o varietate de surse pantru incalzire si consumatori cum ar fi: cazan, colector solar, pompa de caldura, radiatoare, incalzire in pardoseala. 

Boiler

BOILERE IN BOILER SAU PUFFER CU BOILER INCORPORAT cu 1 serpentina S-Line Germania  - PRETURI -

Boiler IN BOILER S-Line Germania 500 litri   Pret EURO fara TVA     -  795 Euro

Boiler IN BOILER S-Line Germania 600 litri   Pret EURO fara TVA     -  819 Euro

Boiler IN BOILER S-Line Germania 800 litri   Pret EURO fara TVA     -  877 Euro

Boiler IN BOILER S-Line Germania 1000 litri  Pret EURO fara TVA    -  926 Euro

 

BOILERE IN BOILER SAU PUFFER CU BOILER INCORPORAT cu 2 serpentina S-Line Germania  - PRETURI -

Boiler IN BOILER S-Line Germania   600 litri   Pret EURO fara TVA  -  1.263 Euro

Boiler IN BOILER S-Line Germania   825 litri   Pret EURO fara TVA  -  1.456 Euro

Boiler IN BOILER S-Line Germania 1000 litri   Pret EURO fara TVA  -  1.632 Euro


Acest produs a fost construit utilizând componente de înaltă calitate, conform celor mai noi standarde în vigoare. 

Boiler in boiler, sau puffer cu boiler incorporat, este un boiler compus dintr-un rezervor mic pentru apa calda menajera imersat total intr-un rezervor mai mare ce contine agentul termic. Peretele rezervorului mic  este el insusi un schimbator de caldura intre circuitul primar ( cel conectat la centrala termica ) si apa menajera care trebuie incalzita. Cand temperatura apei calde menajere din circuitul primar  scade sub temperatura setata ( in mod normal temperatura se seteaza la 60 GrC ) automatizarea solara si/sau centrala termica pornesc pompele de circulatie dintre centrala/cazan, respectiv colector si serpentina solara. Caldura generata de sistemul solar si centrala termica/cazan  este transferata apei din tancul interior prin schimbatorul de caldura ( peretele tancului ) pana se atinge temperatura dorita. Apa calda menajera va fi incalzita foarte repede, aproape instant, datorita suprafetei mari de schimb de caldura. Practic, rezervorul mic este inconjurat de volumul agentului termic din rezervorul mare, care la randul lui este generat de centrala termica. Materialul din care este confectionat rezervorul mic (pentru apa calda menajera) este otel dublu emailat in vid si previne formarea de calcar de pe peretii interiori ai rezervorului, fata de sistemul de de boiler cu transfer prin serpentina si este produs pentru o presiune de 6 bari. Boilerul mare este construit din otel si este prevazut cu o izolatie termica exterioara de 100 mm, carcasa din material sintetic de culoare gri. Astfel pierderile de caldura prin peretii exteriori sunt minime. Serpentinele de incalzire de mare capacitate au suprafata de incalzire de la 2 mp la 3,45 mp. Se poate racorda la diferite tipuri de centrale/cazane.  

Boiler in Boiler 1W " S-line" sant produse de calitate si de productie Germania. Vasul din interior destinat prepararii apei calde menajere este dublu emailat, si echipat cu anod de magneziu. Temperatura maxima de stocare este de 95°C. Izolatia termica GREEN LINE, este detasabila si are grosimea de100mm. Vasul mic, din interior, este special conceput si emailat, astfel incat, apa incalzita sa se poata folosi in cele mai bune conditii igienice chiar si la bucatarie. Boilerle sant insotite de certificate TÜV si VSGW. - 5 ani garantie !

Montarea vasului se poate  face in casa, la subsol, la etaj, in camera cu centrala termica, depinde de fiecare situatie si aplicatie in parte. Sistemul se poate racorda la instalatia existenta sau se poate crea un proiect nou, care sa includa atat montajul panourilor solare cat si al pompei de caldura sau centralei termice.

. Rezistente electrice pentru boilere/puffere  monovalente/bivalente

- Se folosesc acolo unde capacitatea instalaţiei centrale poate fi crescută prin utilizarea de patroane de încălzire electrice (rezistente electrice). Cu puteri incepand de la 1,5 kW pana la 9,0 kW, pentru boilere de pana la 1000 L, alimentare 220V/380V, cu posibilitatea de a seta temperatura apei in boiler de la 15 °C la 75 °C.

CE FEL DE REZISTENTA ELECTRICA AI NEVOIE PENTRU BOILERUL TAU ? 

Timpul de încălzire il puteți calcula asfel:
Daca vrem sa incalzim 1000 litri de apă cu 1°C, este nevoie de 1,1 KWh

Exemplu de calcul: Punctul de plecare = 1000 litri de apa sa fie încalzita de la 30°C la 60°C
Diferența de temperatură este de 30°C x 1000 litri 1,1kWh = 33 kWh)
Ce fel de rezistenta alegem si cat dureaza incalzirea a 1000 litri de apa de la temperatura de 30°C la 60°C ?

Rezistenta de 2,0 kW: 33kWh : 2,0 = 16.5 ore timp de încălzire
Rezistenta de 3,0 kW: 33kWh : 3,0 = 11,0 ore timp de încălzire
Rezistenta de 4,5 kW: 33kWh : 4,5 = 7.34 ore timp de încălzire
Rezistenta de 6,0 kW: 33kWh : 6,0 = 5.50 ore timp de încălzire
Rezistenta de 7,5 kW: 33kWh : 7,5 = 4.40 ore timp de încălzire
Rezistenta de 9,0 kW: 33kWh : 9,0 = 3.66 ore timp de încălzire
Rezistenta de 12,0 kW: 33kWh : 12,0 = 2.75 ore timp de încălzire

A. REZISTENTE ELECTRICE TERMOSTATE PENTRU BOILERE SI PUFFERE PRIN INSURUBARE - PRETURI

SH - 2,0 kW cu termostat -   99,00 EURO fara TVA

SH - 3,0 kW cu termostat -   99,00 EURO fara TVA

SH - 4,5 kW cu termostat - 106,00 EURO fara TVA

SH - 6,0 kW cu termostat - 111,00 EURO fara TVA

SH - 7,5 kW cu termostat - 114,00 EURO fara TVA

SH - 9,0 kW cu termostat - 123,00 EURO fara TVA

Rezistentele electricice sunt direct in contact cu apa din boiler/puffer si NU necesita o teaca de protectie suplimentara! Rezistentele electrice termostatate cu protectie dubla sunt concepute pentru incalzirea apei din Boilere si Puffere. Rezistenta functioneaza fara intretinere si se poate regla la temperatura dorita printr-un termostat care este incorporat in rezistenta. Lugimea rezistentei (adancimea) inseamna lungimea celor 2 bucle de incalzire + 20 mm partea filetata 1½ ".

B. REZISTENTE ELECTRICE TERMOSTATE PENTRU BOILERE SI PUFFERE CU FLANSA

REZISTENTA CU FLANSA -   6,0 kW - 276 EURO fara TVA

REZISTENTA CU FLANSA -   9,0 kW - 329 EURO fara TVA

REZISTENTA CU FLANSA - 18,0 kW - 548 EURO fara TVA

Rezistente cu flanșă si termostat avand puteri intre 2 kW si 18 kW. Rezistentele cu flansa se pot monta pe toate tipurile de boilerele pentru apa potabila menajera care au in constructia lor o flansa de vizitare cu diametrul de 180 mm sau 260 mm. Rezistentele sunt prevazute cu termostat reglabil si limitator de temperatură ( maxim 95°C ) Putere: 2kW, 4kW și 6kW (230V) sau 6kW, 9kW si 18kW (400V) - în functie de tipul de conexiune facute la reteaua electrica.

Rezistentele electrice cu flanse sant încorporate direct in capacitatea boilerului mai exact, vor fi in contact direct cu apa. Temperatura dorită poate fi setata pe cadranul rezistentei. Duritatea apei nu trebuie să depășească 14°dH. Calitatea apei are un rol determinant in functionarea rezistentei. Apa cu un conținut ridicat de minerale pote duce la o durată de viață mai scurtă. Încălzirea apei care contine substanțe agresive (acizi, baze) nu este permisa.