Panouri solare Constanta

Lichid de incalzire

 

 PRETURI PROMOTIONALE !!!

Lichid de incalzire - Antigel

Pret EURO fara TVA   -  bidon 10 litri, 1 buc. = 30 EURO

                                       -  bidon 20 litri, 1 buc. = 58 EURO

AGENT DE INCALZIRE  -  ANTIGEL

Antigelul este utilizat pentru evitarea ingheţării agentului termic in colectoarele solare cu circuit inchis. Pentru protecţia împotriva îngheţului, sistemul trebuie umplut cu agent termic corespunzător. Recomandăm utilizarea agentului termic Westech LS. Acesta oferă protecţie atât împotriva îngheţului, până la temperatura de -28°C, cât şi împotriva coroziunii, pentru toate componentele sistemului. Westech – Lichid solar L – este gata preparat pentru utilizare. Agentul termic are protecţie la îngheţ pe timp îndelungat, cu inhibitori de coroziune pentru instalaţii de răcire şi încălzire, precum şi pentru instalaţii solare şi de pompare a căldurii. "SOLAR LIQUID L" - WESTECH SOLAR, este un lichid inodor, de culoare roz - violet pe bază de Monopropilenglicol. Acesta poate fi utilizat în domeniul alimentar şi cel de apă potabilă ca ladă frigorifică sau ca lichid pentru transfer căldură. In compozitie are inhibitori speciali de coroziune ce protejează materialele metalice şi plastice utilizate în instalaţii, împotriva coroziunii si depunerilor. Gradul de eficienţă al instalaţiilor se menţine de la - 28°C la max. +250° C.
 Acesta se livrează in canistre de plastic de 10 litri respectiv 20 litri. Produsul permite încărcarea rapidă a instalaţiilor fiind gata preparat pentru utilizare. Temperaturile ridicate de până la 250°C la care poate fi folosit îl recomandă la sistemele solare.  Asigură protecţia optimă a elementelor din instalaţie, prelungind astfel durata medie de exploatare a acestora. Antigelul solar este gata pregatit pentru utilizare si nu necesita a fi diluat. Instalatia termica in care se va utiliza solutia este un circuit inchis. Instalaţia trebuie curăţată înainte de încărcarea cu antigel pentru a se elimina toate urmele de impurităţi  şi apă existente în circuit. La prima punere în funcţiune a instalaţiei, se recomandă testarea etanşeităţii acesteia prin încărcare cu apă pentru a evita posibile pierderi de soluţie din circuit. Daca se constată pierderi de presiune în timpul exploatării sistemului, acesta trebuie reîncărcat numai cu acelasi tip de antigel folosit la incarcarea instalatiei.

ATENTIE !

-antigelul nu trebuie diluat cu apa

-antigelul nu se amesteca cu un alt tip de antigel

-nivelul de antigel necesar in instalatie nu se completeaza cu apa

-la prima incarcare, nu se introduce antigelul in instalatie in zilele insorite. Se alege cea mai putin insorita perioada a zilei (dimineata devreme sau seara cand soarele a apus)

 

  

Iti multumesc pentru vizita!