Panouri solare Constanta

Statii de pompare

 

 PRETURI PROMOTIONALE !!!

O instalatie solara cu pompa trebuie sa cuprinda un sistem de reglare, elemente de siguranta si retinere, instrument pentru masurarea fluxului (debitmetru).

Controler

Pompa hidraulica solara  -  Grupuri de pompare pentru instalatii solare        

PRETURI / PRODUSE

GRUP SOLAR TACOSOL ER - fara grup sig.       - Pompa WILO - PRET 120,00 Euro fara TVA

GRUP SOLAR TACOSOL ER + grup sig.              - Pompa WILO - PRET 147,00 Euro fara TVA

TACOSOL ER HE- fara grup sig.                - Pompa GRUNDFOS - PRET 178,00 Euro fara TVA

TACOSOL ER HE+ grup sig.                       - Pompa GRUNDFOS - PRET 196,00 Euro fara TVA

GRUP SOLAR DUBLU TACOSOL ZR HE    - Pompa GRUNDFOS - PRET 219,00 Euro fara TVA

GRUP SOLAR INSTALATII MARI                             - Pompa Wilo  - PRET 415,00 Euro fara TVA

WILO TOP S 25/13 cu racorduri de 1 1/4" si debitul antigelului se poate regla pana la 40 l/min- Grup de pompare folosit la instalatii solare de mari dimensiuni. 

Se poate folosi la instalatii solare de pana la 50m² cu panouri solare plane si pana la 130 m² cu panouri solare cu tuburi vidate.

Incepand cu 1.08.2015, pompele de inalta eficienta sunt obligatorii in Europa. HE - reprezinta simbolul pentru aceasta clasa de pompe.

Grupurile de pompare pentru instalatiile solare sunt echipate cu pompe speciale WILO sau GRUNDFOS care rezista la temperaturi inalte. Temperatura maxima de lucru pe tur poate ajunge la peste 160°C iar temperatura maxima de lucru pe retur (partea unde se afla pompa) este de maximum 110°C, ( Pompa rezista scurt pana la 130°C ) Presiunea maxima de lucru a grupului de pompare este de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar. Grupul de pompare este echipat cu termometre pentru controlul temperaturii si manometre pentru controlul presiunii din instalatie. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare WILO ST 20/6-3 sau Grundfos PM2 15-105 in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie.

Incepand cu 1.08.2015, pompele de inalta eficienta sunt obligatorii in Europa. HE - reprezinta simbolul pentru aceasta clasa de pompe.

Grundfos este unul dintre producatorii importanti de pompe si module de pompare pentru instalatiile de incalzire si alimentare cu apa. Este foarte importanta intelegerea proiectarii instalatiilor solare pentru o functionare corecta a lor. Modulul solar(pompa hidraulica) este o parte importanta a unei instalatii solare deoarece controleaza functionarea instalatiei si, prin pompa de recirculare incorporata, asigura transportului agentului termic intre colectoarele solare si rezervorul de acumulare a apei calde. Compunerea modulului solar influenteaza in mod semnificativ configurarea si dispunerea celorlalte componente ale instalatiei. Aceste componente garanteaza functionalitatea, siguranta si eficienta instalatiei termice solare. Pompa de circulaţie Grundfos versiunea solară inclusă ca standard în scopul furnizării şi care este integrată în kit-ul hidraulic, acoperă o gamă largă de utilizare. Punctul necesar de operare poate fi selectat folosind unul din cele trei niveluri a supapei de echilibrare a mecanismului de reglare UN în linie. O pompă poate fi înlocuită fără a trebui să fie golit sistemul folosind robinetele de oprire din partea de absorbţie (mecanism de reglare in linie UN) şi partea de presiune (supapa robinetului). Kit-ul hidraulic are aplicatie ca pompă, termostat şi supapă de ventilare în sistemele de încălzire solară.

Avantaje
• Instalare şi umplere rentabilă
• Robinet cu bilă multifuncţional, care simplifică mult umplerea şi golirea sistemului
• Secţiunile colectorului şi rezervorului pot fi separate pentru operaţiunea de instalare
• Inlocuire simplă a pompei (partea de aspirare şi presiune poate fi inchisă)
• Instrucţiuni de reglare precise şi rapide, care nu necesită diagrame, tabele sau dispozitive scumpe de măsurare
• Funcţie care verifică indicatorul valorii fluxului direct in mecanismul de reglare
• Scală vizuală in l/min pre-gradată pentru amestecurile de glicol
• Aerisire constantă in timp ce sistemul funcţionează
• Ventilarea simplă direct in staţie
• Operare sigură şi fără intreţinere
• Design robust

Descriere produs

  1) Pompă de circulaţie - Pompă de circulaţie Grundfos, versiunea solară. Această pompă de circulaţie, inclusă ca
       standard in kit-ul hydraulic acoperă o gamă largă de furnizare.
  2) Supapă de echilibrare a mecanismului de reglare
  3) Rezervor de ventilare cu supapă de siguranţă
  4) Supapă de siguranţă
  5) Indicator de presiune
  6) Termometru
  7) Robinet de oprire cu bilă cu supapă de siguranţă
  8) Robinet de oprire cu bilă cu robinet de umplere şi de golire şi supapă de control integrată
  9) Supapă de siguranţă
10) Conector ADG pentru vasul de expansiune
11) Debitmetru din Borosilicat cu reglaj

Montajul se face pe perete numai in pozitie verticala. Staţia solară trebuie să fie ridicată vertical pentru a asigura funcţionarea fără probleme a unităţii de ventilare.

 

Iti multumesc pentru vizita!