Panouri solare Constanta

Pompe de caldura

PRETURI PROMOTIONALE !!!

 

 Prezentarea pompelor de căldură DAIKIN

Pompă de căldură Altherma de temperatură scăzută - sistem compact  55 °C
Unitate solară integrată, care maximizează utilizarea surselor regenerabile de energie şi oferă un confort superior pentru încălzire şi apă caldă. Suport pentru panouri solare pentru apă caldă menajeră şi încălzire a spaţiului.Sistem cu panouri solare Drain-Back (versiunea standard) sau presurizate. Rezervor uşor din plastic, cu avantaje distincte. Este posibil controlul prin aplicaţie.

- Pompă de căldură Altherma de temperatură scăzută - sistem integrat   55 °C
Se pot seta două zone de temperatură diferite, reglate de la aceeaşi unitate interioară, ca dotare opţională.Unitate integrată pentru încălzire şi apă caldă, economisind spaţiu şi timp de instalare.Eficienţe ridicate la orice temperatură din mediul ambiant şi de tur.

- Pompă de căldură Altherma de temperatură scăzută - sistem de perete 55 °C
Alegerea perfectă pentru construcţii noi şi pentru locuinţe cu consum redus de energie. Costuri de funcţionare minime, la cele mai bune eficienţe sezoniere. Configuraţie flexibilă pentru diverse emiţătoare de căldură. Sistem numai încălzire, eficient din punct de vedere energetic, bazat pe tehnologia pompelor de căldură aer-apă.

- Pompa de caldura Altherma de temperatură ridicată   80 °C

 Pentru apă caldă şi încălzire. Temperatură maximă a turului: 80 °C.  Domeniu de randament: 11 - 16 kW.  Funcţionare cu modulare a randamentului, tehnologia inverter.

Unitate interioară Daikin Altherma de temperatură ridicată Pentru unitatea exterioară de 11, 14 și 16 kW (încălzire) Echipată cu pompă de recirculare cu control al turaţiei, vas de expansiune, modul de siguranţă cu manometru şi robinet de siguranţă, monitor de curgere şi robinete de umplere şi golire şi filtru impurități din alamă. Include unitatea de control extern, care poate fi utilizată şi ca termostat de cameră.

Unitate exterioară Daikin Altherma de temperatură ridicată (încălzire) Unitate exterioară în pompă de căldură split cu inverter, ca unitate cu compresor/ cu condensator controlat prin inverter. Amplasată într-o carcasă din tablă galvanizată rezistentă la intemperii, având aplicate un strat de grund, răşină sintetică şi vopsea pulbere. Pentru aplicaţii cu temperaturi ridicate de până la 80 °C, fără încălzire electrică. Unitatea funcţionează până la -25 °C.

- Pompă de căldură aer-apă, numai pentru încălzire, de pardoseală, care se poate combina cu radiatoarele existente  80 °C

Sistem numai încălzire, eficient din punct de vedere energetic, bazat pe tehnologia pompelor de căldură aer-apă. Unitate de pardoseală de până la 16 kW, monofazată şi trifazată. Aplicaţie cu temperatură ridicată: până la 80 °C fără încălzitor electric. Înlocuire uşoară a centralei termice existente, fără a schimba conductele de încălzire.  Se poate combina cu radiatoare de temperatură ridicată.  Facturi mici de energie şi emisii reduse de CO2.  Compresor scroll controlat prin inverter. Unitatea exterioară extrage căldura din aerul exterior, chiar şi la -20°C.
 

NOU !

SISTEM MULTI HIBRID - Pompa de caldura hibrida (gaz si aer) 80 °C          
Centrala murala Daikin Altherma Hybrid, adauga functionalitatea unei pompe de caldura aer-apa, unui sistem Multi cu agent frigorific R-22. Prin conectarea centralei murale Daikin Altherma Hybride un port al sistemului Multi poate fi utilizat pentru prepararea apei calde menajere si incalzire. Celalte porturi ale sistemului Multi pot fi folosite impreuna cu unitatile interioare Dakin Bluevolution pentru climatizarea casei dumneavoastre. Astfel, sistemul Multi Hibrid este un sistem complet, care asigura racirea, incalzirea si prepararea apei calde menajere. Fiind usor de instalat si putand fi controlat prin intermediul unei aplicatii online de pe smartphone sau tableta, sistemul Multi Hibrid este solutia inteligenta de la Daikin ce asigura confortul dumneavoastra pe intreaga durata a anului.
Pompa de caldura hibrida (gaz si aer) poate prepara apa calda menajera si asigura agent termic pentru radiatoare si incalzirea in pardoseala.
- Incalzire cu radiatoare si sistemul de incalzire prin pardoseala: este selectat modul cel mai economic in functie de pretul energiei, temperatura exterioara si caldura interna.

- Apa calda menajera utilizeaza tehnologia de condensare a gazelor de ardere pentru a produce apa calda.

- Pompă de căldură hibridă Daikin Altherma      Pompă de căldură hibridă Daikin Altherma cu tur de până la 80 °C
Soluţia ideală pentru înlocuirea unei centrale termice pe gaz. Încălzire şi apă menajeră. În funcţie de temperatura exterioară, de preţurile energiei electrice şi de sarcina interioară de încălzire, selectează automat cel mai economic mod de funcţionare. O creştere a eficienţei cu până la 35% în comparaţie cu centralele termice în condensare. COP în timpul funcţionării în pompă de căldură: 5,04. 

Unitate interioară şi unitate în condensare pe combustibil gazos. Soluţia ideală pentru înlocuirea unei centrale termice pe gaz. Încălzire şi apă menajeră. În funcţie de temperatura exterioară, de preţurile energiei electrice şi de sarcina interioară de încălzire, selectează automat cel mai economic mod de funcţionare. O creştere a eficienţei cu până la 35% în comparaţie cu centralele termice în condensare. COP în timpul funcţionării în pompă de căldură: 5,04

Unitate interioară pentru pompa de căldură hibridă Daikin pentru unitatea exterioară de 5-8 kW (încălzire) Unitate interioară hibridă pentru combinaţia cu unitatea hibridă în condensare pe combustibil gazos Altherma. Echipată hidraulic cu pompă cu eficienţă ridicată, vas de expansiune cu membrană, modul de siguranţă cu robinet de siguranţă, monitor de curgere şi filtru impurități.

Centrală termică combi pe gaz în condensare cu un schimbător de căldură 2-în-1 pentru încălzire şi apă caldă menajeră, pe principiul cazan instantaneu igienic, pentru gaz natural şi GPL*, inclusiv mască şi racorduri de conducte.

Unitate exterioară în pompă de căldură split cu inverter, cu senzor de temperatură exterioară integrat. Domeniu de funcţionare: Încălzire până la o temperatură exterioară de -25 °C.

- Pompă de căldură geotermală Daikin Altherma 65 °C
Tehnologia pompei de căldură utilizează energia solului, neafectată de temperatura exterioară. Cea mai ridicată eficienţă sezonieră datorită tehnologiei cu pompă de căldură cu inverter. Instalare rapidă şi uşoară datorită conductelor montate în partea superioară a unităţii în fabrică şi greutăţii totale reduse.

De ce sa alegi incalzirea cu Daikin?
- mai mult de 50 de ani de experienta in pompele de caldura
- tehnologii inovatoare pentru incalzire pentru a reduce costul
- cel mai redus impact asupra mediului inconjurator
- o solutie pentru orice aplicatie

Cea mai ridicata eficienta energetica gratie tehnologiilor avansate de economisire a energie, precum un nou compresor swing, un nou ventilator in unitatea interioara, un nou schimbator de caldura cu un diametru mai mic pentru un schimb de caldura mai eficient din punct de vedere energetic si o cantitate dubla de aer introdus. 

Pompa de caldura este un echipament electromecanic care are capacitatea de a scoate caldura dintr-un mediu si a o transfera in alt mediu. In acest mod se poate obtine si mentine cu usurinta o temperatura interioara constanta, indiferent de sezon. Pompa de caldura are un condensator, un evaporator, compresor si supapa de expansiune. Condensatorul este utilizat pentru a incalzi apa pe timp de iarna, evaporatorul este folosit la racirea apei pe timp vara. Freonul este prezent ca agent frigorific.

 INCALZIRE SI APA CALDA MENAJERA CU ENERGIE SOLARA

Pompele de caldura sunt destinate uzului intern si sunt foarte eficiente din punct de vedere al consumului de energie. Pompele de caldura aer-apa, extrag cea mai mare parte a energiei de incalzire  din aerul exterior si nu din arderea combustibililor. 

 Pompa de căldură aer-apă (transferă energie termică unui rezervor de apă)

  • pompă de căldură este o instalație care transferă caldura de la un mediu de temperatura mai joasă (mai rece) la altul de temperatură mai înaltă (mai cald). 
  • Transferul de căldură se face prin încălzire, vaporizare - trecerea din stare lichidă în stare gazoasă preluând căldură - și apoi prin răcire și condensare - trecerea din stare gazoasă în stare lichidă cedând căldură - la temperaturi scăzute sau ale mediului ambiant, dupa care se reia ciclul de functionare. Agentul frigorific este o substanță folosită ca agent de lucru cu proprietatea de a trece de la o stare gazoasa la una lichida transportând astfel caldura de la un mediu la altul cu ajutorul compresorului.

Pompa de caldura poate fi conectata la un sistem solar, oferind astfel un pachet complet care combina utilizarea directa si indirecta a radiatiei solare, pentru incalzire si prepararea apei calde menajere, marind astfel coeficientul de performanta a intregului sistem. 

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE AL UNEI  POMPE DE CALDURA  AER - APA
 
Agentul frigorific, pe linga faptul ca are un punct de fierbere foarte scazut (cca -2ºC) are si proprietatea de a acumula energie transfomindu-se din stare lichida in stare gazoasa si poate ceda usor aceasta caldura revenind la starea lichida initiala.
In momentul cand agentul frigorific devine gaz prin preluarea caldurii sursei reci, acesta este introdus intr-un compresor (doar gazele se pot comprima - lichidele sunt incompresibile) iar in timpul compresiei (asa cum stim deja ) temperatura agentului frigorific creste cu citeva zeci de grade, suficient sa ajunga la o temperatura mai mare decat a agentului termic si sa-i poata ceda acestuia cadura .
Dupa ce agentul frigorific cedeaza energia agentului termic, revine treptat la starea initiala (lichida) si este trecut printr-un ventil de expansiune unde  pierde/cedeaza presiunea acumulata in compresor.
                                                                                                                                                                                                                           Pompe de caldura AER/APA CHOFU DC INVERTER   55 °C     Made in Japan

PRETURI POMPE DE CALDURA AER/APA

Pret EURO fara TVA/buc            - PDC LW   6 AER/APA   7 kW, TUR 60 ºC = 2.399,00  EURO

                                                   - PDC LW 10 AER/APA 10 kW, TUR 60 ºC = 3.120,00  EURO

                                                   - PDC LW 16 AER/APA 16 kW, TUR 60 ºC = 3.840,00  EURO

                                            

Pompele de caldura aer-apa sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere ( compresorul ) Panasonic DC twin rotary fabricat de unul din cei mai mari producatori care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

APA CALDA MENAJERA, INCALZIRE SI RACIRE

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 60m² care are sistemul de incalzire in calorifere. Locuintele cu incalzire in pardoseala si cu izolatia exterioara corecta, pot avea suprafata de incalzire de pana la 100m². Pompa de căldură de 6kW nu este un sistem de încălzire doar pentru clădirile noi, acesta pompa poate fi utilizata cu succes si la cladirile vechi. Pompa se poate combina si cu alte surse de incalzire cum ar fi centrala pe gaz, cazan pe lemne sau panouri solare. Pompa de căldură comuta in modul automat si lasa in funcție sursa cea mai ieftina (cele mai mici costuri) de caldura sa lucreze.

Schema de montaj clasica pentru incalzirea prin pardoseala fara pufer sau butelie de egalizare. Pompa de caldura aer/apa CHOFU de 6kW are pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc si se poate racorda direct la distribuitorul de la incalzirea in pardoseala sau calorifere. Temperatura pe TUR se poate regla si controla de automatizarea pompei, fara sa mai fie necesar o vana amestec manuala sau automata.

Pompa aer apa 6kW - Schema

POMPA PRODUCE APA CALDA MENAJERA, INCALZIRE SI RACIRE

1. Pompa de caldura aer-apa de 6 kW acopera necesarul termic si apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 60m² care are sistemul de incalzire in calorifere. Locuintele cu incalzire in pardoseala si cu izolatia exterioara corecta, pot avea suprafata de incalzire de pana la 100m².

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita temperaturii ridicate de 60°C pe care o dezvolta pompa de caldura, aparatul se poate conecta direct la calorifere fara probleme. Pompa de caldura Made in Japan

 
DATE TEHNICE - POMPA DE CALDURA AER-APA 6 kW
 
Eficienta COP = 4,11   Temp. minima mediu = minus -20°C
Incalzire = 6,0 kW Termic   Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 5,0 kW   Temperatura de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 1,46 kW   Refrigerant = R410A
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz   Refrigerant = 1,05 Kg.
Puterea in amperi = 6,2 A   Racord Tur/Retur = 1 Zoll - DN20
Zgomot de functionare = 56 db (A)   Caracasa  -  exterior din tabla zincata.
Compresor  - Panasonic DC twin rotary   Caracasa  -  Rezistenta la intemperi
Automatizare  -  Controller extern    Dimensiuni in mm (L-A-H) = 820x 282x 715
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata in pompa   Greutate = 56 Kg
Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox    .Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer - Schimbator de cupru   Service postgarantie 10 ani

2.399,00  EURO fara TVA


 
 
 
POMPA PRODUCE APA CALDA MENAJERA SI INCALZIRE

2. Pompa de caldura aer-apa de 10kW acopera necesarul termic si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 200m² care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Locatiile cu incalzire prin pardoseala si cu izolatia tavanului corespunzatoare iar izolatia exterioara bine dimensionata si corect executata, pot utiliza aceasta pompa de caldura economica de 10kW pentru apa calda menajera si incalzirea locuintei.

Pompa de caldura aer-apa de 10 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este extrem de economica iar denumirea i se potriveste - „ MAGICAL HEAT PUMP “. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer apa de 10KW CD Inverter indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. CHOFU AER/APA 10KW. Made in Japan

 
TEHNIC - POMPA DE CALDURA AER-APA 10 kW DC INVERTER
 
Eficienta COP = 4,35   Temp. minima mediu = minus -20°C
Incalzire = 10,0 kW Termic   Temperatura max./tur = 60°C
Consum maxim pe ora = 2,3 kW   Temperatura de lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz   Agent termic = R410A
Puterea in amperi = 6,2 A   Racord Tur/Retur = 1 Zoll - DN20
Zgomot de functionare = 56 db (A)   Caracasa  -  exterior din tabla zincata.
Compresor  - Panasonic DC twin rotary   Caracasa  -  Rezistenta la intemperi
Automatizare  -  Controller extern    Dimensiuni in mm (L-H-A) = 882x 850x 330
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata in pompa   Greutate = 74 Kg
Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox    .Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer - Schimbator de cupru   Service postgarantie 10 ani

3.120,00  EURO fara TVA

POMPA PRODUCE APA CALDA MENAJERA - INCALZIRE SI RACIRE

3. Pompa de caldura aer-apa de 16kW acopera necesarul termic si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 300m² cu inaltimea camerelor intre 2,7 - 2,9m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare profesional. Exprimarea in m² este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si a tavanului.

Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica ON - OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele.

 
TEHNIC - POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW CD INVERTER
 
Eficienta COP = 4,11   Temp. minima mediu = minus -20°C
Incalzire = 16,0 kW Termic   Temperatura max./tur = 60°C
Racire = 16,0 kW Termic   Temperatura de lucru = 55°C
Consum maxim pe ora = 3,9 kW   Refrigerant = R410A
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz   Refrigerant = 2,90 Kg.
Puterea in amperi = 17,0 A   Racord Tur/Retur = 1 Zoll - DN20
Zgomot de functionare = 52 db (A)   Caracasa  -  exterior din tabla zincata.
Compresor  - Panasonic DC twin rotary   Caracasa  -  Rezistenta la intemperi
Automatizare  -  Controller extern    Dimensiuni in mm (L-H-A) = 1418x 1000x 330
Pompa de recirculare Panasonic - incorporata in pompa   Greutate = 124 Kg
Schimbator de caldura pentru apa - Schimbator de inox    .Garantie totala 2 ani
Schimbator de caldura pt. aer - Schimbator de cupru   Service postgarantie 10 ani

3.840,00  EURO fara TVA

 

 

Sistem solar de incalzire Sistem solar de incalzire Sistem solar de incalzire

 

Click pentru marire imagine

Iti multumesc pentru vizita!